Indlæg
RAZspa Hand & Body Lotion fra Raz Spa naturlig hudpleje

RAZspa Hand & Body Lotion fra Raz Spa naturlig hudpleje

En ekstra god massage og body olie. Brug den hjemme eller på farten. Det kan også være, når man har været på strandet og fået lidt for meget sol. Her kan RAZspa Hand & Body Lotion gå ind og fugte huden og hjælpe med at generne derefter ikke bliver så slemme, som det nogen gang er tilfældet, når man har nydt lidt for meget af den danske sommers sol og ikke fik købt en god strand parasol i tide til at tage med til stranden. Lotion er perfekt til daglig brug, og kan være et forfriskende supplement til hverdagen, hvis man har brugt hele sin dag på at sidde på kontoret, og så skal til et vigtigt møde senere på dagen.

Økologisk body massage oil 500 ml kun 500 kr

Den genopretter fugtbalancen i ansigtet, og sørger for at du ser frisk ud, når du skal ud og møde verden. Den er også perfekt til, når du skal ud og hygge dig i gode venners lag, den er nem og hurtigt at gøre brug af, så man ikke spilder sin tid på at sidde foran spejlet. Det er en handy lille sag, som man nemt kan have med på farten og RAZspa Hand & Body Lotion, gør at den er meget let anvendelig, den kan hurtigt bruges når man trænger til det.

RAZspa Hand & Body Lotion fra Raz Spa produkterne er økologisk hudpleje

Body massage olie i form af RAZspa Hand & Body Lotion er produceret af økologiske ingredienser, den indeholder et væld af sunde plantestoffer, der kan mere en bare tilføre huden den fugt, som den har behov for. Den indeholder den populære og ekstrem sunde mandel olie, som er meget rig på naturlig E-vitamin og på mange andre vigtige fedtstoffer. Det er en af de mest sunde vegetabilske olier, som der kendes til. Mandel olies høje indhold af vitaminer er langsomt indtrængende. E vitaminet hæmmer hudens naturlige ældningsproces, hjælper med at genopbygge og hjælper sår og rifter med at hele hurtigere.

RAZspa Hand & Body Lotion hjælper med at når man kommer op i årene hjælper med at holde huden blød og dejlig, hvilket sagtens kan lade sig gøre. RAZspa Hand & Body Lotion 500 ml økologisk olie

Raz spa anbefaler RAZspa Hand & Body Lotion massage & Body Oil ved uren hud, andre inflamationer og nedgroet hår da den er anti-inflammatorisk, rensende og genopbyggende.