Indlæg
Tag på en aktiv ferie til Firenze

Tag på en aktiv ferie til Firenze

Står du og skal planlægge en ferie inden for den nærmeste fremtid? Så læs med her og bliv inspireret til en aktiv ferie i Firenze i Italien. Firenze er en skøn by, som emner af historie, og som har et rigt kulinarisk liv med autentisk, italiensk mad. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at tage af sted, men først og fremmest skal alt det praktiske på plads bl.a. transporten. Du kan altid flyve derned, men hvis du har mod på et ekstra eventyr, kan du tage på roadtrip gennem Europa – det tager længere tid, men du oplever også en masse på vejen. Hvis du ikke selv har bil, kan du for eksempel leje en bil på https://www.autoprio.dk/.

Lej en bil og udforsk det omkringliggende område

Når du først er kommet til Firenze, er det nemt at blive overvældet af alle indtrykkene og mulighederne. Derfor er er det en god idé at have forberedt sig lidt hjemmefra, så man nogenlunde ved, hvad der er værd at se. Det betyder dog ikke, at du ikke skal lade dig inspirere og følge pludselige indskydelser, hvis noget fanger din opmærksomhed. Hvis du er afsted i længere tid, kan du også prøve at udforske området omkring Firenze by. Her kan du med fordel leje en bil, så du kan komme længere og lettere omkring. Du kan for eksempel leje biler i Firenze på; https://www.autoprio.dk/da-italien-by-firenze-toscana/.

Lej en cykel og nyd udsigten

Hvis du ikke lige har modet på at køre i bil i et fremmed land, kan du altid leje en cykel. Her kan du selvfølgelig ikke komme så langt omkring, men du kan alligevel komme længere end på gåben. Vær dog opmærksom på, at bilisterne ikke nødvendigvis er vant til cyklister i samme grad, som de er hjemme i Danmark. Det er derfor en god idé at orientere sig grundigt i trafikreglerne og måske spørge de lokale til råds om, hvor det er sikkert at færdes henne. Men hvis du giver dig i kast med at cykle rundt, er der garanti for, at du får oplevet en masse. Du får set flere ting, end hvis du var på gåben, og du har samtidig bedre mulighed for at nyde udsigten og omgivelserne, end hvis du var i bil. Når du cykler, får du samtidig en masse god motion. På den måde kan du også tillade dig at spise lidt ekstra af de lokale råvarer uden at få dårlig samvittighed.